Elektrisch laden, een goede zaak

2 of 100 palen, een aanbod dat aansluit op jouw behoeften

Persoonlijk dashboard

Slim verrekenen

Speciaal voor leasemaatschappijen:

Blue Current laadt jouw klanten niet stilstaan!

Parkeerterrein

Van winkelcentra tot pretparken, zorg dat jouw bezoekers niet met een lege accu komen te staan. Wij hebben laadpunten ter grootte van een pingpongbetje met 1 tot wel 4 per paal. Mooi meegenomen.

Reseller

Onze portal is eenvoudig; jij dient de aanvraag in voor de berijder en wij doen de rest. En de berijder? Die voorzien wij in de klantreis van alle benodigde informatie over wat hem of haar te wachten staat voor de installatie.

Kantoren

Wil jij je medewerkers de mogelijkheid bieden om op kantoor te laden? Misschien zelfs wel gratis, bezoekers met voorrang of de directeur eerst? Het is allemaal mogelijk.

VvE

Meer en meer bewoners stappen over op een elektrische auto en willen thuis laden. Je hebt beperkte capaciteit en wil eerlijk de laadkosten verdelen? Wij vergoeden de stroomkosten aan de VvE en benutten de beschikbare capaciteit met 'slim' laden.

Gratis laadpunt!

Wil jij bezoekers een extra service bieden, maar niet investeren in een laadpunt? Dat kan. Wij stellen het laadpunt ter beschikking, maar blijven zelf eigenaar. De rijder betaalt voor het laden, jij krijgt de stroomkosten vergoed en de marge ertussen is voor ons.

Reseller of partner worden?

Wil je met ons samenwerken? Leuk! We komen graag met je in contact om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen.

Controle hebben over jouw laadpunt

Slim stroomverbruik

(Dynamic) load balancing geeft je de mogelijkheid om optimaal te laden. De beschikbare stroomcapaciteit wordt namelijk zo efficiënt mogelijk verdeeld over het gebouw en de actieve laadpunten.

Portal

Van aanvraag tot installatie nemen wij je met ons mee in de reis van de klant. Je ziet precies waar in het proces een klant zich bevindt, maar hebt er geen omkijken naar.

Dashboard

Onze online omgeving geeft je inzicht in jouw laadpunt(en) en stelt je in staat om de instellingen aan te passen naar jouw wensen. Gebruik de app of log in via je browser.

Of... terrein
Aanvraag

We werken samen met verschillende partners die een offerte op maat voor je kunnen maken. Easy Peasy. Wil je meer dan 20 laadpunten? Neem dan direct contact met ons op.

Offerte

Voor we de offerte opmaken, maken we een inschatting van de situatie. Dit kan aan de hand van vragen, foto's of een installateur op locatie. Na onze inschatting krijg je een offerte.

Installatie

Meterkast openschroeven? Gelukkig werken we samen met verschillende installateurs die precies weten hoe ze dat moeten doen.

Laden maar!

In een aantal eenvoudige stappen vragen we je wat informatie te delen. Jouw laadpunt is ready to go. Ook een druppel of een laadpas besteld? Dan kun je nu overal laden!

Aabra ka dabra?

Blue Current
samen@bluecurrent.nl
+31 (0) 85 04 66 050
maandag t/m vrijdag
07:59 - 20:02 uur
zaterdag
08:59 - 17:03 uur
Europese Unie
SNN
Privacy Statement
Terms & Conditions